Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

öneçıkarılan
Haberler

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başmüdürlüğü tarafından, hastane genelinde görev yapan temizlik ve hastabakıcı personeline yönelik bir toplantı düzenlendi. Başmüdür Fedli Dumlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, hastane personelinin karşılaştığı sorunlar, görevleriyle ilgili beklentiler ve gelecekteki hedefler ele alındı.
Toplantıda, hizmet kalitesinin artırılması adına yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verilirken, personelin ihtiyaç ve önerileri de değerlendirildi. Başmüdür Dumlu, hastane çalışanlarının sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, temizlik ve bakım süreçlerinin hasta memnuniyetindeki önemine dikkat çekti.
Personelin daha verimli ve etkili bir şekilde çalışabilmesi adına gerekli tüm desteklerin sağlanacağı vurgulayan Dumlu, bu tür toplantıların düzenli olarak tekrar edeceğini vurguladı.