Araştırma Hastanesinde Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Araştırma Hastanesinde Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ve Başmüdürlük tarafından, hastanede görev yapan hemşirelere yönelik bir toplantı düzenlendi. Görevine yeni başlayan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dr. Öğr. Eda Ay ve Başmüdür Fedli Dumlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, hemşirelerin karşılaştıkları sorunlar, görevlerine ilişkin beklentiler, hastanenin vizyon ve misyonu, ayrıca gelecekteki hedefler kapsamlı bir şekilde ele alındı.
Hizmet kalitesini daha da yükseltmek amacıyla hayata geçirilecek projeler hakkında bilgilendirme yapılırken, hemşirelerin talepleri ve önerileri de göz önünde bulunduruldu. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ay, hemşirelerin sağlık hizmetlerinin niteliğindeki hayati rollerine dikkat çekerek, hasta bakımının kalitesinde oynadıkları önemli rolü vurguladı.
Toplantının sonunda, hemşirelerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi adına sürdürülecek çalışmaların devam edeceği belirtilerek, bu tür değerlendirme toplantılarının düzenli aralıklarla yapılacağı ifade edildi.