Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu’ndan Araştırma Hastanesi Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

01
Haberler

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu’ndan Araştırma Hastanesi Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi yönetim kadrosuna tebrik ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette, rektör Hacımüftüoğlu, hastane yönetimi ve hekimlerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Hacımüftüoğlu, hastane hekimleriyle bir araya geldiği öğle yemeği programında, sağlık hizmetleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Akabinde Başhekim Prof. Dr. Bilgehan Erkut ile hastanenin genel durumu ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi yönünde bir görüşme gerçekleştirdi.

Ziyaretin son bölümünde Rektör Hacımüftüoğlu, hastane yönetiminde yeni görevlere atanan başhekim yardımcıları, başmüdür ve müdür yardımcıları ile tanışarak kendilerine başarı dileklerini iletti. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinin, bölge halkına en iyi sağlık hizmetini sunma vizyonu doğrultusunda yönetim ekibine desteklerinin tam olduğunu belirten Hacımüftüoğlu, bu tür ziyaretlerin üniversite-hastane iş birliğini güçlendirdiğini vurguladı.

Aydınlatma Metni