Yeni Ek Ödeme Yönetmeliği Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Geçtiğimiz gün Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Yeni Ek Ödeme Yönetmeliği hakkında Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı öncülüğünde Araştırma Hastanesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın başkanlık yaptığı toplantıda Araştırma Hastanesi yöneticileri ve hastanede görev yapan Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fuat GÜNDOĞDU, yeni yayımlanan yönetmeliğe göre ek ödeme sisteminde yapılan değişiklikler hakkında  bilgilendirmede bulunarak, katılımcılardan gelen soruları cevapladı.  Soru-cevap şeklinde devam eden toplantıda, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı akademisyenlerden gelen tavsiye, talep ve önerilere yönelik bilgi paylaşımında bulunmasının ardından toplantı tamamlandı.