DAKAF 2022’de Araştırma Hastanesi Standına Yoğun İlgi

DAKAF 2022

Bu yıl üniversitemizin ev sahipliğinde 3.sü düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarında (DAKAF) hastane standımız yoğun ilgi ile karşılandı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin desteği, Atatürk Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarının (DAKAF) 3.sü, yaklaşık 50 bin ziyaretçi ve 450 firmanın katılımıyla gerçekleşti. Fuarda Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi olarak açtığımız standa katılımcıların ilgisi yoğundu.

Etkinlik boyunca stant görevlisi çalışanlarımız tansiyon ölçümü, vücut analizi, kan şekeri ölçümü uygulamalarının yanı sıra katılımcılara ilk yardım uygulamaları, mikroskobik görüntüleme, sütür uygulamaları, anatomi bilgisi, sağlık uygulamaları, tıp ve sağlık eğitimleri gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı.