Halkla İlişkiler ve Hasta İletişim Birimi

Home / Halkla İlişkiler ve Hasta İletişim Birimi

Kalite,  Hasta Hakları, İş Sağlığı Güvenliği

Mevcut kanunlar ve yönetmelikler doğrultusunda sunmaya çalıştığımız hizmetlerin kalite standartları geliştirilmektedir. Mevcut kalite belgelerimiz:

• TS-EN ISO 9001
  • TS ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemleri Belgesi
  • Kalibrasyon Laboratuvarı TÜRKAK tarafından akredite
    • TS-EN ISO 17025 Kalibrasyon Laboratuvarı Yönetim Sistemi Standartlarına uygun

Kurumumuzda 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) kanunu çerçevesinde gerekli kurullar oluşturulmuştur. İSG birimimiz aktif olarak çalışmaktadır.

Hasta ve Hasta Yakınlarının Konforu

Hasta yakınlarının konaklaması için hastane içinden bağlantılı koridorla ulaşılabilen 35 oda ve 76 yataklı otelimiz mevcuttur. Otelimizde restoranın yansıra akademik faaliyetlere imkan tanıyan 4 adet orta ölçekli toplantı salonu ve 2 adet sınıf tipi eğitim salonu bulunmaktadır. Bu sayede otelimiz akademik faaliyetlere, konferans ve sempozyumlara ev sahipliği yapabilecek özelliktedir.

Hastanemizde ayrıca 4 adet kafeterya-lokanta, 2 adet kantin, çiçekçi, banka ve bankamatikler bulunmaktadır.